مقالات کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی

تأثیر کاربرد قارچ مایکوریزا و نانو اکسید مس بر برخی صفات فیزیولوژیکی گندم نان در شرایط کم آبی

نویسندگان : فاطمه طاهری حصاری1 حسین زاهدی2 علیرضا عیوضی3 یونس شرقی4 اکبر علیپور5
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : فاطمه طاهری حصاری
کد IOI مقاله : XEZB-GDKFD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDKFD

تحلیل ساختاری تحولات جمعیتی و کشاورزی مناطق روستایی استان مرکزی

نویسندگان : سیامک ذبیحی1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : توسعه روستايي و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : سیامک ذبیحی
کد IOI مقاله : XEZB-GDKGF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDKGF

بررسي خواص آنتي اكسيداني پوشش خوراكي كربوكسي متيل سلولز غني شده با عصاره مرزه كوهي Satureja hortensis بر ماندگاري برگر ماهي(Hypophthalmichthys molitrix) طي دوره نگهداري در يخچال

نویسندگان : یاسمن فهیم دژبان1 مژگان قیصری2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مديريت ريسک و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : یاسمن فهیم دژبان
کد IOI مقاله : XEZB-GDKGK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDKGK

تأثیر کودهای زیستی و سطوح نیتروژن بر عملکرد علوفه ذرت

نویسندگان : مهران کریمی1 سعید سیف زاده2 علیرضا پازکی3 حمید رضا ذاکرین4 اسماعیل حدیدی ماسوله5
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : کشاورزی پایدار با هدف تولید غذای سالم
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : مهران کریمی
کد IOI مقاله : XEZB-GEZGB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GEZGB

بررسی تأثیر کودهای زیستی بر شاخص های کارایی نیتروژن ذرت علوفه ای تحت سطوح مختلف نیتروژن

نویسندگان : مهران کریمی1 سعید سیف زاده2 علیرضا پازکی3 حمید رضا ذاکرین4 اسماعیل حدیدی ماسوله5
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : کشاورزی پایدار با هدف تولید غذای سالم
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : مهران کریمی
کد IOI مقاله : XEZB-GEZGC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GEZGC

تآثیر معماری زراعی وتغذیه از طریق محلول پاشی بر ماده موثره کدو تخم کاغذی (Cucurbita Pepo L)درشرایط اب وهوایی خرم اباد

نویسندگان : طناز کمالی امیدی1 علی خورگامی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : الگوي کشت و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : علی خورگامی
کد IOI مقاله : XEZB-GEZKF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GEZKF

نقش روش های نوین تغذیه گیاه ومعماری زراعی بر صفات کمی و ویژگیهای دارویی کدو تخم کاغذی ( Cucurbita Pepo L.)

نویسندگان : نرگس کمالی امیدی1 علی خورگامی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : منابع طبيعي و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : علی خورگامی
کد IOI مقاله : XEZB-GEZKG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GEZKG

نگرش به محصولات ارگانیک و رفتار مصرف کننده: مقاله مروری

نویسندگان : سهیلا کاویانپور1 الهام فروزنده2 حسینعلی اسدی قارنه3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : تجارت و بازاريابي محصولات کشاورزي و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : الهام فروزنده
کد IOI مقاله : XEZB-GEACZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GEACZ

بررسی سطح آگاهی گندم کاران شهرستان اراک در زمینه کشاورزی ارگانیک

نویسندگان : مستانه غنجی1 زهرا خوشنودی فر2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : آموزش کشاورزي و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : مستانه غنجی
کد IOI مقاله : XEZB-GEACB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GEACB

بررسی تأثیر روش های مختلف خاکورزی و عمق کاشت بر صفات کیفی و کمی نخود زراعی (Cicer arietinum L.) در منطقه خرم اباد

نویسندگان : علی خورگامی1 بهرام نظری2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : الگوي کشت و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : علی خورگامی
کد IOI مقاله : XEZB-GEACF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GEACF

اثرات کنه¬کشی اسانس گیاهان گزنه و رازیانه روی کنه¬ تارتن¬ دولکه¬ای Tetranychus urticae Koch

نویسندگان : منیژه جمشیدی1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : منابع طبيعي و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : منیژه جمشیدی
کد IOI مقاله : XEZB-GEHGG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GEHGG

تأثیر اسید هیومیک، اسید فالویک و فسفر بر خصوصيات رويشي برنج رقم طارم در تاریخ¬های کاشت مختلف در خزانه

نویسندگان : معصومه غلامی گل افشان1 حمید مدنی2 حسین حیدری شریف آباد3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : معصومه غلامی گل افشان
کد IOI مقاله : XEZB-GECBC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GECBC

تأثیر روش های مختلف خاک ورزی و استعمال علف کش ها بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود زراعی در منطقه خرم آباد

نویسندگان : سید روح اله قاسمی1 علی خورگامی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : الگوي کشت و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : علی خورگامی
کد IOI مقاله : XEZB-GECBF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GECBF

ارزیابی ارتباط شاخص امنیت غذایی با متغیرهای اقتصادی و جمعیت در ایران

نویسندگان : علی باقرزاده1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : علی باقرزاده
کد IOI مقاله : XEZB-GECCH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GECCH

بررسی تنش کم آبیاری و محلول پاشی اسید هیومیک بر عملکرد و صفات کیفی لوبیا قرمز رقم D81083

نویسندگان : تبسم قدیمیان1 حمید مدنی2 مسعود گماریان3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : تبسم قدیمیان
کد IOI مقاله : XEZB-GECFF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GECFF

صفحه 2 از 9